Respect

The Counter Strike 1.6 legend has reborn, has reborn for the burned ashes, left behind in pride, honor and most importantly respect. And ownd the first server respect.voodoo.ro
 
HomePortalFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Regulament Administratie

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin


Posts : 13
Join date : 2007-11-19

PostSubject: Regulament Administratie   Mon Nov 19, 2007 7:54 am

Regulament ADMINISTRATIE Server!

Regula Numarul 1.
Toti administratorii trebuie sa posteze ca au luat la cunostinta prezentul regulament, in 48h de la primirea adminului.

Regula Numarul 2.
Este interzisa orice comanda impotriva altui admin, toti adminii au drepturi egale pe server.

Regula Numarul 3.
Schimbarea hartilor o va face NUMAI adminul care se afla de mai mult timp pe server (logic si are acess la schimbarea hartilor) sau care are gradul cel mai mare, orice admin cand se conecteaza trebuie sa afle lista adminilor, si sa intrebe cu amx_chat cine e de cel mai mult timp pe server ca admin,sau sa verifice care este cel mai mare in grad.

Regula Numarul 4.
Limbajul si atitudinea va fi pastrata in limita bunului simt.

Regula Numarul 5.
Hartile se schimba prin vot sau direct. In cazul in care s-au jucat harti de_ vor fi alternate cu harti cs_ si fy, dar nu mai mult de 30 minute. Daca serverul este aproape gol se pot prelungi harti ca aim, sau snow. Nu uitati ca mai sunt si harti escape (VIP)

Regula Numarul 6.
Regulile de joc sunt libere. Camparea este permisa daca e logica, adica daca ajuta echipa. (camp la X sau la bmb CT, camp T la X dupa ce au pus bmb, camp sniper ca sa acopere inaintarea/punerea bmb T, etc.) Camp in baza se pedepseste cu slay o runda -> kick urmatoarea (AFK)
Daca rush-ul deranjeaza din cauza hartii adminii il pot interzice sau restrictiona, afisand mare csay, tsay, etc. Pt. rush nu se ia ban. Doar slay o runda sau kick. (Atentie. Injuraturile care urmeaza de obicei se pedepsesc cu ban temp) Acelasi lucru este valabil si pentru camp. PUSH (rush T) este permis in orice situatie.

Regula Numarul 7.
LAG-ul unor jucatori (de fapt ping-ul, ca lag e altceva) care depaseste 100-150 si determina miscarea sacadata a serverului -> kick , daca serv se misca ok, nu dati kick. LAGUL apare la toti, daca e de la server, daca e doar la unii jucatori, e de la netul lor, hell-ul nu face discriminari.

Regula Numarul 8.
Sunt interzise discutiiile pe alte forumuri/grupuri de discutii care au caracter denigrator la adresa serv. De asemeena plangerile pe chat de lag, loss, etc. Daca serverul merge prost, probabil are o problema cu conexiunea care va fi remediata cat mai curand posibil, daca o sa va plangeti ca n00bi nu rezolvati nimic. (eventual primiti ban)

Regula Numarul 9.
BAN-urile nu se dau aiurea sau cu demo! Nu e nevoie sa faceti demo la toti codatii,Daca un jucator este suspect nu se da ban se foloseste comanda amx_showip se copiaza IP-ul undeva dupa care folosinduva de comanda amx_poze ii veti face poze si le veti cere via Messenger sau orice alte surse! in cazul in care refuza sau gaseste motive sa nu dea pozele se el va fi banat!!!
Comanda de ban folosita in cazul celor care se vad din prima ca sunt codati va fi amx_banip care va face 2 poze celui banat pentru ca in cazul greseli facute de catre vrun admin sa poata pune acele poze pe forum pentru a fi scos banul.(exceptie de la aceasta regula se face doar in cazul in care exista nickuri asemanatoare pe forum si nu se poate bana in acest caz se pot folosi comenzile amx_ban sau amx_banmenu!!!
In cazul in care jucatorul are un provider care permite schimbarea IP-ului la fiecare reconectare se vor folosi una dupa alta comenzile amx_fuckoff si amx_censure.
Daca jucatorul care este codat/acuzat este admin, se face demo si post pe forum.
Atentie, abuzurile se pedepsesc cu pierderea adminului!

Regula Numarul 10.
Comenzile de pedepsire a jucatorilor se folosesc doar cu argumente !! Se folosesc in cazul in care incalca regulamentul jucatorilor/in cazul limbajului vulgar/etc.

Regula Numarul 11.
Admini care aduc prieteni rude etc trebuie sa respecte regulamentul si in cazul acestora nu ii pasuiti pe server tot jucatori ca oricare altul sunt!!!
Nerespectarea acestei reguli poate duce la pierderea definitiva a adminului.

Regula Numarul 12.
Comportamentul dintre admini trebuie sa fie unul normal ca intre oameni nu animale nu se fac amenintari,descriminari,sau alte lucruri jignitoare unul fata de altul , in cazul in care asa ceva se intampla cel ce face acuzatiile sau amandoi admini vor fi retrogradati pana la gradul de slot!

Regula Numarul 13.
Degradarea adminilor se face in cazul in care nu srespecta regulamentul sau nu isi respecta atributiile de admin ,Degradarea este facuta de obicei o data la 2 saptamani cand se face o reviziure o tuturor adminilor si se decide care a facut treaba care nu.

Regula Numarul 14.
Nerespectarea regulilor de mai sus duce la retragerea definitivfa/permanenta a adminului.


*****Acest regulament poate fi incalcat doar de:*****
Spoiler:
 
Spoiler:
 
Spoiler:
 
Back to top Go down
View user profile http://respect.all-up.com
 
Regulament Administratie
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Respect :: Regulamente :: Regulament Server-
Jump to: